Een weekje of weekendje heerlijk ontspannen in een van de mooie parken van Roompot Vakanties in Nederland en België wordt nu zelfs nog leuker! Op dit moment zijn wij CIAG B.V. druk bezig om, nog voor de zomervakantie, alle oude CAI-installaties van Roompot Vakanties om te bouwen, zodat ieder huisje individueel interactieve diensten kan afnemen. Roompot Vakanties wil haar trouwe gasten naast televisie uiteraard ook graag internet aanbieden.

Met deze sociale service wil Roompot Vakanties het contact tussen de gasten bevorderen. ‘Maak de mensen socialer met behulp van social media’, luidde de opdracht van Roompot Vakanties topman dhr. van Koeveringen aan zijn mensen. In de praktijk blijkt dat de door toegenomen luxe in vakantiewoningen bezoekers steeds meer in hun woning verblijven, in plaats van eropuit te gaan. Zo ontstond het idee om een eigen, lokale ‘social community’ te creëren.

In de Zeeuwse parken van Roompot Vakanties, onder andere Noordzee Résidence Cadzand-Bad en De Banjaard, is deze service reeds gelanceerd. De meeste parken zijn voorzien van draadloos internet in iedere accommodatie. De andere 28 parken van Roompot Vakanties worden in de toekomst ook voorzien van deze dienst, waarvan acht binnenkort. De speciaal voor dit doel ontworpen parkwebsites zijn ook toegankelijk voor mensen zonder Twitter- of Facebook-account.