CIAG BV uit Gorinchem voortaan onder de vleugels van APK Group

logoVanaf 25-08-2015 maakt CIAG BV onderdeel uit van de APK Group, actief in België en Nederland.

De Belgische APK Group is een multidisciplinaire infrastructuurbouwer voor telecom, nutsvoorzieningen en wegenbouw met ca. 900 medewerkers in dienst. De groep telt een 30-tal Business Units in België en Nederland.

CIAG BV (Communicatie Infrastructuur Advies Groep), opgericht in 2005 met het hoofdkantoor in Gorinchem, is een specialist op het gebied engineeren, voorbereiding en aanleggen van telecommunicatienetwerken. Tot hun opdrachtgevers behoren onder andere Ziggo, UPC, KPN, Relined, Reggefiber, diverse wooninstellingen, recreatieparken en Enexis. Momenteel zijn er ongeveer een 45 medewerkers werkzaam en realiseren ze een omzet van ongeveer 10 MIO euro.

Volgens de heer Paul Kerkhofs, directeur-eigenaar van APK N.V., “beoogt APK met de overname haar multidisciplinaire dienstverlening in Nederland uit te breiden. APK ziet een goede match met CIAG, zowel qua business als betrokken medewerkers. Vandaar dat wij CIAG hebben benaderd, om CIAG onder haar eigen naam en als zelfstandige Business Unit binnen de APK-Groep te laten opereren.”

Volgens de bestuurders Fred Leverman en Richard Hogendoorn past deze overname volledig in de vooropgestelde groeistrategie : “Door deze overname zien we de mogelijkheid om het bedrijf verder uit te bouwen en sterker te positioneren in de telecommunicatiemarkt, van ontwerp tot realisatie en dit over de landsgrenzen heen.”